PN-EN ISO 22000 - PCBC S.A.

Sign up
NEWSLETTER

enpl
ISO 22000-piktogram

Food safety management systems – Requirements for any organizations in the food chain.

Requirements

Food safety management systems – Requirements for any organizations in the food chain

The ISO 22000 standard „Food safety management systems – Requirements for any organizations in the food chain”  is the first international standard to introduce globally unified and harmonized standard in the scope of strategic elements of food safety and hygiene management.

This standard is based on the rules of Hazard Analysis and Critical Control Points (HACCP) and on the quality management system PN-EN ISO 9001.

Benefits from Certification

The benefits most frequently cited by organizations resulting from PN-EN ISO 22000 implementation and certification include:

  • Increased customer satisfaction resulting from the organization’s effective oversight of hazards throughout the manufacturing process
  • Increased product quality
  • Optimization of internal and supply chain-wide resource utilization
  • Effective management of prerequisite programs (PRPs)
  • Identification of food safety hazards
  • Efficient implementation and development of control measures
  • Meeting international regulatory requirements
  • Increasing the organization’s competitiveness in domestic and international markets

The ISO 22000 management system certification carried out by us is confirmed by both the PCBC certificate and the IQNET Association – The International Certification Network certificate recognized all over the world

znak-System-Zarzadzania z R 

 

Dedicated to

The requirements of PN-EN ISO 22000 can be applied by organisations involved throughout the food chain, i.e.:

  • producers of food
  • producers of feed and pet food
  • producers of chemical and bio-chemical products including food, feed and pet food additives
  • producers of packaging materials that come into contact with food, feed and pet food
  • catering organisations
  • farmers
  • livestock farmers
  • organisations providing support services including water supply, pest control, cleaning services and waste management
  • service organizations dealing with storage, transport and distribution
  • producers of support equipment including equipment for food, feed, pet food or packaging processing

Course of Certification Process

CONTACT US

  • Krzysztof Moch

    Kierownik Zespołu ds. Sprzedaży i Obsługi Klienta


    +48 606 459 912
    kmoch@pcbc.gov.pl
    obsluga.klienta@pcbc.gov.pl
  • RELATED SERVICES
    Return

    Cenimy prywatność użytkowników

    Używamy plików cookie, aby poprawić jakość przeglądania, wyświetlać reklamy lub treści dostosowane do indywidualnych potrzeb użytkowników oraz analizować ruch na stronie. Kliknięcie przycisku „Akceptuj wszystkie” oznacza zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookie.
    Dostosuj Odrzuć Akceptuj wszystko

    Dostosuj preferencje dotyczące zgody

    Używamy plików cookie, aby pomóc użytkownikom w sprawnej nawigacji i wykonywaniu określonych funkcji. Szczegółowe informacje na temat wszystkich plików cookie odpowiadających poszczególnym kategoriom zgody znajdują się poniżej.
    Pliki cookie sklasyfikowane jako „niezbędne” są przechowywane w przeglądarce użytkownika, ponieważ są niezbędne do włączenia podstawowych funkcji witryny.
    Korzystamy również z plików cookie innych firm, które pomagają nam analizować sposób korzystania ze strony przez użytkowników, a także przechowywać preferencje użytkownika oraz dostarczać mu istotnych dla niego treści i reklam. Tego typu pliki cookie będą przechowywane w przeglądarce tylko za uprzednią zgodą użytkownika.
    Można włączyć lub wyłączyć niektóre lub wszystkie pliki cookie, ale wyłączenie niektórych z nich może wpłynąć na jakość przeglądania.

    Niezbędne
    Zawsze aktywne

    Niezbędne pliki cookie mają kluczowe znaczenie dla podstawowych funkcji witryny i witryna nie będzie działać w zamierzony sposób bez nich. Te pliki cookie nie przechowują żadnych danych umożliwiających identyfikację osoby.

    Funkcjonalny

    Funkcjonalne pliki cookie pomagają wykonywać pewne funkcje, takie jak udostępnianie zawartości witryny na platformach mediów społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcje stron trzecich.

    Analityka

    Analityczne pliki cookie służą do zrozumienia, w jaki sposób użytkownicy wchodzą w interakcję z witryną. Te pliki cookie pomagają dostarczać informacje o metrykach liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.

    Wydajność

    Wydajnościowe pliki cookie służą do zrozumienia i analizy kluczowych wskaźników wydajności witryny, co pomaga zapewnić lepsze wrażenia użytkownika dla odwiedzających.

    Reklama

    Reklamowe pliki cookie służą do dostarczania użytkownikom spersonalizowanych reklam w oparciu o strony, które odwiedzili wcześniej, oraz do analizowania skuteczności kampanii reklamowej.
    Odrzuć Zapisz ustawienia Akceptuj wszystko