Szkolenia online O115 - System certyfikacji bezpieczeństwa żywności: wymagania FSSC 22000 wersja 6 – nowe wyzwania - PCBC S.A.

Zapisz się na nasz
NEWSLETTER

enpl

Omówienie wymagań systemu bezpieczeństwa żywności zawartych w wersji 6 normy FSSC 22000.

Korzyści

  • Poznanie wymagań zawartych w standardzie FSSC 22000 wersja 6.
  • Zapoznanie z informacjami na temat zapobiegania oszustwom żywnościowym.
  • Poznanie wymagań dotyczących raportowania.
  • Umiejętność uzgodnienia zakresu certyfikacji oraz przyporządkowanie kategorii łańcucha żywnościowego.

Program szkolenia

  • Program FSSC 22000 – Część 0: Definicje.
  • Zmiany w programie FSSC 22000 wersja 6.
  • Wymagania certyfikacyjne w FSSC 22000 wersja 6.
  • Audity planowe i niezapowiedziane.
  • Zapobieganie oszustwom żywności.
  • Zmiany w przepisach prawnych.
  • Ćwiczenia.
  • Test sprawdzający.

Czas trwania

1 dzień – 8 godzin lekcyjnych.

Dodatkowe informacje o szkoleniu

Cena szkolenia obejmuje: organizację szkolenia w trybie on-line, materiały szkoleniowe w formie elektronicznej, certyfikat uczestnictwa w szkoleniu w formie papierowej.

SKONTAKTUJ SIĘ

  • Agnieszka Korczak

    Specjalista ds. szkoleń


    +48 691 192 671
    akorczak@pcbc.gov.pl
  • Informacje o szkoleniu

    Cena: 690.00 zł*

    * Do podanych cen należy doliczyć VAT 23%. Ceny nie zawierają kosztów zakwaterowania.

    Wpisz e-mail

    Na 3 dni przed szkoleniem otrzymasz przypomnienie!

    POWIĄZANE PRODUKTY

    Szkolenie stacjonarne PC178 – Auditor wewnętrzny systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności według ISO 22000/HACCP/FSSC22000

    Dwudniowe szkolenie dla firm/osób bezpośrednio lub pośrednio związanych z łańcuchem żywnościowym zgodnym z ISO 22000.

    Szkolenie online O178 - Auditor wewnętrzny systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności według ISO 22000/HACCP/FSSC22000

    Dwudniowe szkolenie dla firm/osób bezpośrednio lub pośrednio związanych z łańcuchem żywnościowym zgodnym z ISO 22000.

    FSSC 22000

    System zarządzania bezpieczeństwem żywności FSSC 22000.

    PN-EN ISO 22000

    System zarządzania bezpieczeństwem i higieną żywności.

    Powrót
    Strona pcbc.gov.pl wykorzystuje pliki cookies. Zapoznaj się z polityką cookies.
    ZAMKNIJ