Zapisz się na nasz
NEWSLETTER

ruenpl

Omówienie wymagań systemu bezpieczeństwa żywności zawartych w wersji 5.1 normy FSSC 22000.

Korzyści

  • Poznanie wymagań zawartych w normie FSSC 22000 wersja 5.1.
  • Zapoznanie z informacjami nt. zapobiegania oszustwom żywnościowym.
  • Poznanie wymagań dotyczących raportowania.
  • Umiejętność uzgodnienia zakresu certyfikacji oraz przyporządkowanie kategorii łańcucha żywnościowego przy auditowaniu systemu zarządzania jakością.

Program szkolenia

  • Program FSSC 22000 – Część 0: Definicje.
  • Zmiany w programie FSSC 22000 wersja 5.1.
  • Wymagania certyfikacyjne w FSSC 22000 wersja 5.1.
  • Audity planowe i niezapowiedziane.
  • Zapobieganie oszustwom żywności.
  • Zmiany w przepisach prawnych.
  • Ćwiczenia.
  • Test sprawdzający.

Czas trwania

1 dzień – 8 godzin lekcyjnych.

Dodatkowe informacje o szkoleniu

Po szkoleniu uczestnik otrzyma certyfikat uczestnictwa w szkoleniu w formie papierowej.

Dokumenty do pobrania

  • Karta zgłoszenia na szkolenie online

  • SKONTAKTUJ SIĘ

  • Mariola Fijewska

    Główny specjalista ds. Szkoleń


    + 48 22 46 45 508
    + 48 665 464 661
    mfijewska@pcbc.gov.pl
  • Informacje o szkoleniu

    Cena: 549.00 zł*

    Cena: 549.00 zł*

    * Do podanych cen należy doliczyć VAT 23%. Ceny nie zawierają kosztów zakwaterowania.

    POBIERZ TERMINARZ SZKOLEŃ

    Wpisz e-mail

    Na 3 dni przed szkoleniem otrzymasz przypomnienie!

    Powrót