Zapisz się na nasz
NEWSLETTER

enpl

Dwudniowe szkolenie dla firm/osób bezpośrednio lub pośrednio związanych z łańcuchem żywnościowym zgodnym z ISO 22000.

Korzyści

Uczestnicy szkolenia posiądą wiedzę i umiejętności niezbędne do:

  • Audytowania wewnętrznego z zakresu systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności ISO 22000/HACCP.

Zapoznamy Was również z:

  • Praktycznymi zasadami funkcjonowania systemu HACCP jak również weryfikacją skuteczności funkcjonowania systemu
  •  aktami prawnymi – zarys prawa żywnościowego dotyczącego bezpieczeństwa i jakości żywności

 

 

Adresaci

  • Kandydaci na auditorów wewnętrznych zainteresowani uzyskaniem tytułu auditora wewnętrznego bezpieczeństwa żywności.
  • Osoby indywidualne chcące zdobyć podstawową wiedzę na temat zasad funkcjonowania systemu HACCP.
  • Przedstawiciele wszystkich firm bezpośrednio lub pośrednio związanych z łańcuchem żywnościowym zgodnym z ISO 22000.

Program

  • Audit – narzędzie do weryfikacji zgodności i skuteczności działania systemu
  • Planowanie i przeprowadzenie auditu, zapisy
  • Działania korygujące i zapobiegawcze,
  • Praktyczne zasady przeprowadzania auditu (symulacja auditu)
  • Akty prawne – zarys prawa żywnościowego dotyczącego bezpieczeństwa i jakości żywności
  • Schemat działania podczas tworzenia systemu HACCP
  • Praktyczne zasady funkcjonowania sytemu HACCP (warsztaty)
  • Weryfikacja skuteczności funkcjonowania systemu – audyt jakości

Czas trwania

2 dni – 16 godzin lekcyjnych

Dodatkowe informacje o szkoleniu

Uczestnicy otrzymują certyfikat uczestnictwa w szkoleniu.

SKONTAKTUJ SIĘ

  • Mariola Fijewska

    Specjalista ds. Szkoleń

    + 48 22 46 45 508
    + 48 665 464 661
    mfijewska@pcbc.gov.pl
  • Informacje o szkoleniu

    Cena: 1200.00 zł*

    * Do podanych cen należy doliczyć VAT 23%. Ceny nie zawierają kosztów zakwaterowania.

    POBIERZ TERMINARZ SZKOLEŃ

    Wpisz e-mail

    Na 3 dni przed szkoleniem otrzymasz przypomnienie!

    POWIĄZANE PRODUKTY

    PN-EN ISO 22000

    System zarządzania bezpieczeństwem żywności - wymagania dla organizacji w całym łańcuchu żywnościowym.

    FSSC 22000

    System zarządzania bezpieczeństwem żywności FSSC 22000.

    Powrót