Szkolenie stacjonarne PC115 - System certyfikacji bezpieczeństwa żywności: wymagania FSSC wersja 6 – nowe wyzwania - PCBC S.A.

Zapisz się na nasz
NEWSLETTER

enpl

Jednodniowe szkolenie dotyczące wymagań standardu FSSC  wersja 6

Korzyści

  • Poznanie wymagań zawartych w standardzie FSSC 22000 wersja 6;
  • Zapoznanie z informacjami na temat zapobiegania oszustwom żywnościowym.
  • Poznanie wymagań dotyczących raportowania.
  • Umiejętność uzgodnienia zakresu certyfikacji oraz przyporządkowanie kategorii łańcucha żywnościowego przy auditowaniu systemu zarządzania jakością.

Adresaci szkolenia

  • Przedstawiciele firm produkujących żywność;
  • Pełnomocnicy oraz osoby odpowiedzialne w firmie za system bezpieczeństwa żywności;
  • Auditorzy pracujący w branży spożywczej,
  • Osoby, które chcą rozwijać swoją wiedzę i umiejętności w organizacjach posiadających wdrożony schemat certyfikacji FSSC 22000 lub planują wdrożenie tego standardu.

Program

  • Program FSSC 22000 – Część 0: definicje.
  • Zmiany w programie FSSC 22000 wersja 6.
  • Wymagania certyfikacyjne w FSSC 22000 wersja 6.
  • Audity planowane i niezapowiedziane.
  • Zapobieganie oszustwom żywności.
  • Zmiany w przepisach prawnych.
  • Ćwiczenia.
  • Test sprawdzający.

Czas trwania

1 dzień – 8 godz. lekcyjnych

Dodatkowe informacje o szkoleniu

Cena szkolenia obejmuje: organizację szkolenia, materiały szkoleniowe, certyfikat uczestnictwa w szkoleniu w formie papierowej, obiad, przerwy kawowe.
Cena nie zawiera zakwaterowania.

SKONTAKTUJ SIĘ

  • Agnieszka Korczak

    Specjalista ds. szkoleń


    +48 691 192 671
    akorczak@pcbc.gov.pl
  • Informacje o szkoleniu

    Cena: 790.00 zł*

    * Do podanych cen należy doliczyć VAT 23%. Ceny nie zawierają kosztów zakwaterowania.

    Wpisz e-mail

    Na 3 dni przed szkoleniem otrzymasz przypomnienie!

    POWIĄZANE PRODUKTY

    FSSC 22000

    System zarządzania bezpieczeństwem żywności FSSC 22000.

    PN-EN ISO 22000

    System zarządzania bezpieczeństwem i higieną żywności.

    Znak jakości Q

    Znak jakości "Q" umieszczony na opakowaniu oznacza, że wyrób odznacza się ponadprzeciętnym standardem i wyróżnia się na tle towarów z tej samej kategorii.

    Szkolenie stacjonarne PC178 – Auditor wewnętrzny systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności według ISO 22000/HACCP/FSSC22000

    Dwudniowe szkolenie dla firm/osób bezpośrednio lub pośrednio związanych z łańcuchem żywnościowym zgodnym z ISO 22000.

    Powrót
    Strona pcbc.gov.pl wykorzystuje pliki cookies. Zapoznaj się z polityką cookies.
    ZAMKNIJ